Öppet

Behandling kan bokas vardagar och lördagar

Jag heter Weronica och har ett stort intresse för både naturen, hälsa och välmående och tycker det är viktigt med balans i livet. Min tanke med Ecozkin är att hjälpa fler människor att hitta balansen i livet genom att ta hand om sig själva.

Jag arbetar som gymnasielärare på Karlstad Fria Läroverk där jag undervisar i kemi, naturkunskap och fördjupningskurser inom naturvetarprogrammet. Det är stort fokus på hållbar utveckling och hur vi bör tänka när det gäller konsumtion och hantering av vårt avfall. Kemikalier i vardagen är ett område som jag pratar mycket om och jag tycker det är viktigt att förstå hur dessa kan påverka oss och miljön på olika sätt.

Med Ecozkin får jag lov att praktisera det jag lär ut då produkterna jag använder är skonsamma för både hälsan och miljön. De företag som står bakom produkterna har ett helhetsperspektiv som jag tycker är oerhört viktigt.

Dessutom lever vi idag i ett prestationssamhälle som kräver otroligt mycket av oss och tiden för återhämtning finns tyvärr inte med som en naturlig del.
Jag vill med mina behandlingar ge dig möjligheten till just detta. Egentid och återhämtning för kroppen, både fysiskt och mentalt.