Öppet

Behandling kan bokas vardagar och lördagar

Kaffe och chokladbönorna är naturligt rika på antioxidanter som är välgörande för huden och sägs skydda cellerna mot onödigt åldrande. Antioxidanter kan dessutom motverka bakterier och andra mikroorganister och enligt senaste rön kan antioxidanter från kaffe och choklad vara effektiva mot fina linjer. Kaffe är känt för att lösa upp fettdepåer som kan vara orsak till celluliter och har även en rengörande effekt som kan lösa och avlägsna orenheter.

Vidare är antioxidanter från kaffe och choklad är bra mot fria radikaler och reglerar rätt pH-värde som är en grund till en balanserad och välmående hy. Kaffets rengörande förmåga har också visat sig ha en bra effekt mot akne och eksem. Som ett extra plus brukar de flesta uppleva minskad stress och att sinnesstämningen påverkas positivt.

När du kommer på en kroppsbehandling med kaffe och choklad är det bra att ha oömma och löst sittande kläder då oljan kan färga av sig på ljusa kläder. Varken massageoljan eller inpackningen sköljs av efteråt för att ge en starkare effekt. Du kan duscha innan du går och lägger dig eller morgonen därpå.

Hot Stone Massage

30 min (rygg, axlar, nacke) 395 kr
60 min (helkropp) 695 kr

En helt underbar avslappnande och djup massage, med varma lavastenar. Här används de varma stenarna dels för utlägg på kroppen och dels som redskap under massagen.

För att förhöja effekten används varm chokladolja alternativt aromaolja. Massagen, värmen från stenarna och oljornas dofter, ger en total avslappning. Det ökar blod- och lymfcirkulationen, stimulerar cellförnyelsen och lindrar muskelvärk.

Massagen har en lugnande och stressreducerande effekt samtidigt som den ger ny kraft och energi. Passar extra bra när man känner sig frusen och stel.

Chokladmassage

30 min 395 kr
60 min 695 kr

En helkroppsmassage (inkl. ansiktsmassage) som berör fler sinnen. Den varma och väldoftande massageoljan innehåller 70 % kakao samt havtorn och eterisk olja av apelsin. Den ljuva doften av choklad är en njutning i sig, kombinerad med en mjuk massage.

Chokladmassagen är en lugn och harmonisk massage som har många positiva effekter. Massagen kan motverka depressioner då kakao innehåller serotonin som är det aktiva ämnet i många antidepressiva läkemedel och är en viktig signalsubstans i hjärnan som påverkar sinnestämning. Serotonin lindrar smärta och ger välbefinnande. Kakao innehåller dessutom anandamin vilket är ett ämne som stimulerar delar av hjärnan som ger lugn och välbefinnande. Kakaon innehåller också en koffeinliknande substans som ger energi.

Body Scrub med Chokladmassage

60 min 695 kr

En djuprengörande behandling som avlägsnar döda hudceller och stimulerar återuppbyggnaden av nya.

Behandlingen ökar blodcirkulationen och förbättrar hudens struktur – huden blir len och slät. Hela kroppen skrubbas och efter tvagning masseras kroppen (och ansiktet) med den varma och väldoftande massageoljan som innehåller 70 % kakao samt havtorn och eterisk olja av apelsin. Den ljuva doften av choklad är en njutning i sig, kombinerad med en mjuk massage.

Choklad & Kaffeinpackning

60 min 795 kr

I den här behandlingen kommer du bli insmord med en varm, len choklad- och kaffekräm med havtornsolja. Medan inpackningen verkar vilar du inbäddad i en värmefilt och får en skön ansiktsbehandling med chokladdoftande rengöring, peeling, ansiktsmassage, mask och fuktkräm.

Choklad- och kaffeinpackning tillför huden antioxidanter. Choklad sägs ha antideppressiva egenskaper och minska risken för blodproppar. Kaffe för utvändigt bruk stimulerar lymfkörtlarna och renar kroppen från slaggprodukter. Att blanda choklad, kaffe och havtorn ger goda resultat. Denna inpackning aktiverar huden och kroppen och därför är det viktigt att man är frisk när man utför den här typen av behandling.

En lyxig Choklad- och Kaffedröm

90 min 1095 kr

I den här lyxiga kroppsbehandlingen kombineras chokladmassagen med choklad- och kaffeinpackningen. Läs om de olika behandlingarna ovan.

Topp till Tå

90 min 1095 kr

I den här lyxiga kroppsbehandlingen kombineras chokladmassagen med en ansiktsbehandling (läs om min klassiska ansiktsbehandling 60 min). En lyxbehandling för hela kroppen som får dig att känna dig som en ny människa.

Mjuka Fötter

45 min 545 kr

Ge dina fötter lite kärlek!

Du bäddas ner under mjuka filtar och får njuta av en härlig fotbehandling. Fötterna skrubbas och får en vårdande inpackning. Efteråt formas dina tånaglar och nagelband, samt lättare förhårdnader mjukas upp och avlägsnas. Avslutningsvis får du en ljuvlig fot- och vadmassage.

Lackning ingår om så önskas.

OBS! Det är viktigt att man inte har fotsvamp eller fotvårtor vid bokning av denna behandling. Har du dessa problem rekommenderar jag att du bokar en tid hos en medicinsk fotvårdsterapeut.