Öppet

Behandling kan bokas vardagar och lördagar

Nedanstående behandlingar kan kombineras på olika vis. Se aktuella tjänster på Bokadirekt genom att klicka här.

Elleebana Lash Lift

En franspermanent som öppnar upp dina ögon och framhäver dem genom att ge intrycket av längre, fylligare samt tjockare fransar. Behandlingen har en hållbarhet på upp till 12 veckor, vilket gör Elleebana One Shot lash lift till en av de mest hållbara lash lift produkter på marknaden. Det ingår alltid en keratinbehandling som ger näring till dina fransar.

Bilderna nedan är på kunder jag utfört behandlingen på. 😊🙏🏼

Elleebana Browlift

Har du yviga bryn med bångstyriga strån, eller bryn med glesa former? Då kan en Brow Lift, även kallad Brow Lamination, vara behandlingen för dig då den ger brynen en mer väldefinierad form och illusionen av att vara fylligare.

Det ingår alltid en keratinbehandling som ger näring till dina fransbryn. En Brow Lift håller ca 6-9 veckor beroende på dina fransbryns livslängd.

Bilderna nedan är på kunder jag utfört behandlingen på. 😊🙏🏼

Färgning av fransar

Behandlingen ger en färgning av fransarna där du kan välja mellan ett urval av färger. Är du känslig så finns det även en skonsammare färg att välja.

Färgning av bryn med formning

Behandlingen ger en färgning av brynen där du kan välja mellan ett urval av färger. Är du känslig så finns det även en skonsammare färg att välja. Formning utförs antingen med pincett eller vaxning (väljs vid bokning).