Öppet

Behandling kan bokas vardagar och lördagar

En ansiktsbehandling är både bra för huden och motverkar stress då det är väldigt avkopplade. Följande behandlingar erbjuds för ansiktet.

Ansiktsbehandling Express

30 min 495 kr

Liten ansiktsbehandling för dig som är i behov av en snabb uppfräschning. 🙏🏼

Rengöring, krämer, serum och masker specifikt anpassade efter din hudtyp. Ansiktsmassage ingår för att få bättre resultat av de produkter som används.

Klassisk Ansiktsbehandling

60 min 795 kr

En ansiktsbehandling för dig som vill kunna slappna av ordentligt och ge din hud maximalt med omsorg. 🥰

I den här behandlingen ingår en lymfdränerande massage av rygg och nacke så väl som en ansiktsmassage. Rengöring, krämer, serum och masker specifikt anpassade efter din hudtyp och till hjälp används maskinen Beauty Iron* eller Skin Scrubber** beroende på önskemål och fokus på behandlingen.

C-vitamin Serumbehandling

30 min 495 kr

I behandlingen används ett C-vitaminserum (30 %) med stabiliserat C-vitamin vilket ger huden spänst och lyster samt kan ha en blekande effekt på pigmentfläckar. Stärker även hudens immunförsvar och skyddar mot fria radikaler. Rengöring, hudanalys, peeling med korn eller enzymer. Värme från varma handdukar, värmelampa eller vapozon. C-vitaminserum slussas ner i huden med hjälp av ultraljud. Avslutas med en vitaminrik leave-on-mask.

För bästa resultat ska c-vitaminbehandlingen göras som kurbehandling. 5 behandlingar fördelat på 1-2 ggr/vecka. Köp 5 behandlingar och betala för 4 st. OBS! Undvik sol i minst 24 h efter utförd behandling.

AHA-syrabehandling

Express – 30 min 495 kr
Djuprengörande – 60 min 795 kr

En ansiktsbehandling för dig som vill ge din hud en ordentlig nystart. Behandlingen anpassas efter din huds behov med fokus på behandling med AHA-syra.

Passar exempelvis den som vill få upp lystern och förbättra hudstrukturen. AHA-syra kan effektivt stimulera nyproduktion av fibrerna kollagen och elastin och därmed avsevärt förbättra hudens spänst och smidighet. Den löser förhårdnade hudceller och huden blir friskare och klarare. Tilltäppta porer öppnas och slaggprodukter kan rensas ut. Ärrvävnad kan lösas upp och pigmentförändringar blekas ned.

Express
Behandlingen utförs med en AHA-pensling vilket i praktiken är kortare tid än en djuprengörande AHA-behandling men är ändå effektiv. Därför krävs ingen specifik förbehandling av huden hemma.

Djuprengörande
Den här behandlingen utförs aldrig på dig som inte redan har en bra hudvårdsrutin då huden behöver vara i god kondition vid en mer djuprengörande behandling med AHA-syra. Är du nyfiken på AHA-syran och dess verkan på huden men har inte så bra koll på vad en bra hudvårdsrutin innebär så boka en ”Hudvårdskonsultation” eller ”AHA-syrabehandling Express” till att börja med.

Passar utmärkt som kur-behandling. 5 behandlingar fördelat på 1-2 ggr/vecka. Köp 5 behandlingar och betala för 4 st. OBS! Undvik sol i minst 24 h efter utförd behandling.

Ansiktsbehandling Anti-Age Lyx

90 min 1095 kr

En ansiktsbehandling för dig som vill ge din hud en lyxig anti-age behandling. 🤩

I den här behandlingen ingår en lymfdränerande massage av rygg och nacke så väl som en ansiktsmassage. Rengöring, krämer och serum specifikt anpassade efter din hudtyp. Din hud behandlas med en lyxig peel-off mask av marint komplex rikt på mineraler. Innehållet är aktiverande och stimulerande såväl som rengörande på djupet. Den gör huden fantastiskt mjuk och resultatet märks och känns direkt!

Tre olika maskiner används, Beauty Iron* och Skin Scrubber**, som ger en skonsam men effektiv anti-age behandling. En vapozon*** som avger både kall och varm ånga för en djuprengörande effekt.

*Beauty Iron

Med hjälp av galvanisk mikroström reducerar Beauty Iron påsighet, förbättrar cirkulationen, ger dig fräschare hy samt stramar upp och förbättrar ansiktskonturerna. Produkter som används går djupare ner i huden med hjälp av värmen och den galvaniska mikroströmmen. Den reducerar och förebygger rynkor samt förbättrar cellaktiviteten.

**Skin Scrubber

Genom högfrekvensljudvågor skapar skrubbern en effektiv vibration som avlägsnar överflödig olja, tömmer porerna och tar bort död hud och bakterier som orsakar dålig hy. Genom djuprengöring aktiveras hudens celler vilket resulterar i en åtstramning som ger huden ett lyft och motverkar därmed uppkomsten av rynkor.

***Vapozon

Min vapozon avger både varm och kall ånga och har en ozon-funktion. Tillsättning av olika eteriska oljor i ångan ger ytterligare effekter på huden.

Ansiktsånga kan användas på många olika sätt i en ansiktsbehandling då dess effekter är många:
– öppnar porerna
– stimulerar svettkörtlarna att avlägsna avfallsprodukter
– folliklarna öppnar sig och igenproppningar mjukas upp
– lättare att avlägsna pormaskar
– stimulering av talgkörtlarna som smörjer huden
– mjukgör döda hudceller och hjälper till att avlägsna dom
– ökar blodcirkulationen
– den ökade blodcirkulationen hjälper till att avlägsna avfallsprodukter i huden samt ser till att näring lättare kommer till vävnaderna
– förbereder huden för vidare behandling då en varm fuktig hud tar lättare upp hudvårdsprodukter

Ozon-funktionen desinficerar huden och har en antiinflammatorisk effekt. Den är effektiv för avlägsnande av akne, påskynda cellernas förnyelse och du får en fräschare, fastare och en mer ungdomlig hud.

OBS! All massage är avslappnande massage som inte går på djupet utan utförs med ett lätt tryck och med långsamma och svepande rörelser (lymfdränerande massage).